Mon Amie



Senaste loppisköpet är en Mon Amie thékopp med fat. Jättefin servis som kom först på på 50-talet, nu finns den även i nyproduktion.
Är du intresserad av att köpa fat som tillhör koppen finns det 2st på mina auktioner på Tradera : http://www.tradera.com/Mon-Amie-Rorstrand-fat-assiett-Marianne-Westman-auktion_341135_133242834, slutar 22maj, kl.19.27. Läggs upp igen om det inte blir någa bud!

Hitta rätt!

Jädrans! Loppisen du suttit 2 timmar i bil till, visar sig vara stängt på söndagar.
Vill du få koll på loppisen dit du ska, så kan man kika på: http://www.svenskaloppisar.se/ 
Där finns en hel del upplagda, det står öppettider och det finns karta.
Så du slipper åka runt på grusvägar och återvändsgator i onödan!



Mycket loppislycka!

Crusing



Nu vågar jag nog säga att sommaren är här! Med sommaren kommer alla loppisar, marknader och crusingar. Igår var det crusing i Köping, här är några bilder från det...







Nästa lördag, 14 maj är det crusing och marknad på dagen för mera info: http://www.evenemangskalender.se/cruising-marknad-swapmeet-utstallning-massa/9785/varmonstringen/

Pyro



Har du gått på loppis någon gång, har du med all sannolikhet stött på en Pyro grej. Det är alltså en porslins serie från Gustavsberg, designat av Wilhelm Kåge redan 1929.
En omtyckt samlarserie som det finns över 200 delar att samla på :) Den finns även med blå respektive grön dekor.
Priserna kan bli höga och du får räkna med ca 250kr för ett mindre uppläggningsfat eller mindre ugnsform. Tillbringare och smörbyttor börjar på ca 400kr.

RSS 2.0