Var hittar man bra vintage?




Var hittar man dem där riktigt bra vintage butikerna? Jag har kikat runt och hittat några pärlor...

Bilden ovan är från MISOUI hemsida, det är en butik som ligger i Linköping, tankan är att det ska vara en annorlunda second hand butik, där man kan hitta fräscha,udda kläder och accessoarer.
www.misoui.se kan du klicka på för att komma till deras sida.
Fasilko  Siden
Vintage Butiken består av vintage kläder som är, tro det eller ej, oanvända ! Det finns mycket och mycket fina kläder på deras hemsida och allt är oanvänt. Priserna är dock mycket högre än vad vi kanske är vana vid, men då får du kvalitet som kanppast finns idag. Vill du besöka butiken så finns den i Vara, annars kan man handla online.



Retro med rosett
www.sugarmood.se


Nästa butik finns bara online, men oj vilken snygg och bra hemsida! Superproffsigt och väldigt lätt att söka och kika runt på. Mycket fint, bra info om varorna och hyfsade priser. Klänningen ovan är härligt 60-tal och kostar 420kr.
Vart du nyfiken och vill titta mera så klicka här www.sugarmood.se
Dolly circle dress Bettie Page Clothing
www.sivletto.com 

Här finner du nya rockabilly kläder! Om du är en av dem som inte riktigt kan med att bära kläder som tillhört någon annan, så har vi något för dig med.
Sivletto finns som butik på Söder i Stockholm men även som webbshop på www.silvletto.se .
Den här klänningen kostar 1099kr och finns i stl L och XL, det är ju ett plus att man kan välja storlek eftersom det kan vara det svåraste när man handlar vintage!
Hoppas nu du kan hitta några nya,härliga vintage kläder och kanske en och annan väska för den delen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0